Η εταιρία ΠΑΝΤΟΓΚΑΖ ΑΤΒΕΕ είναι μία δυναμική εταιρία παραγωγής αερίων που ιδρύθηκε το 1996. Δραστηριοποιείται στην παραγωγή, εμφιάλωση και διακίνηση Βιομηχανικών και Φαρμακευτικών Αερίων. Εδρεύει στην Θεσσαλονίκη στην βιομηχανική περιοχή Σίνδου σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Η εταιρία είναι επίσης από τις ελάχιστες εταιρίες παραγωγής ασετυλίνης. Είναι μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Η εταιρία ΠΑΝΤΟΓΚΑΖ ΑΤΒΕΕ διαθέτει Ιατρικό Οξυγόνο, σε αέρια και υγρή μορφή, διαθέτει πλήρη γκάμα βιομηχανικών αερίων για πλήθος βιομηχανικών εφαρμογών, όπως αέρια συγκολλήσεων και κοπής μετάλλων, αέρια για αδρανή ατμόσφαιρα συσκευασίας τροφίμων, μίγματα αερίων και αέρια υψηλής καθαρότητας. Τα αέρια που διαθέτει η εταιρία ΠΑΝΤΟΓΚΑΖ ΑΤΒΕΕ είναι τα αέρια Οξυγόνο, Άζωτο, Αργόν, Ήλιον, Ασετυλίνη, Υδρογόνο, Πρωτοξείδιο του Αζώτου, Διοξείδιο του Άνθρακα και μίγματα αυτών.
Τα πεπιεσμένα αέρια διατίθενται τόσο σε φιάλες διαφόρων μεγεθών όσο και σε συστοιχίες φιαλών.

Η εταιρία από την ίδρυσή της λειτουργεί με όραμα την εδραίωση ως καταξιωμένος παραγωγός και προμηθευτής βιομηχανικών και φαρμακευτικών αερίων.

Προσανατολισμός της εταιρίας είναι η εξυπηρέτηση των πελατών και να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα που ικανοποιούν τις σύγχρονες απαιτήσεις.

Αξίες της εταιρίας είναι ο σεβασμός στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του πελάτη, η υπευθυνότητα και η ασφάλεια.

Πιστοποιήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας και βρείτε λύσεις στις ανάγκες σας.